Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.518g1814kcal68.9g352.4g12.4g19.7g
Sokeri 226g917kcal0g225.7g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)465g154kcal15.3g20.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g199g1435kcal2g2g159.5g0g
Neilikka, annos 4g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Siirappi 186g561kcal0.2g137.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g9924kcal177.6g1510.2g347g50.6g
Valittu annoskoko1620g4962kcal88.8g755.1g173.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna810g2481kcal44.4g377.6g86.8g12.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450