BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu1728g1141kcal34.6g242g0g43.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2222g772kcal101.8g42.9g6.7g55.1g
Vesi, vesijohtovesi 4938g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 82g18kcal0.3g1.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1029g2881kcal195.5g0g226.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9622kcal664.4g572.4g466g196.8g
Valittu annoskoko10000g4811kcal332.2g286.2g233g98.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2406kcal166.1g143.1g116.5g49.2g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583