Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g22g79kcal9.9g8.8g1.3g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g600g2100kcal72g426g12.6g18g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g400g720kcal60g84g17.2g176g
Rypsiöljy rainbow100g900kcal0g0g100g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3244g7598kcal283.8g1037.6g262.2g388g
Valittu annoskoko1622g3799kcal141.9g518.8g131.1g194g
Annoskoko puolitettuna811g1900kcal71g259.4g65.6g97g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330