Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g2367g331kcal43.6g16.6g9.5g47.3g
Mango (tuore)1972g1322kcal9.9g301.8g5.9g41.4g
Avokado, kuorittu, kivetön 2367g4691kcal62.2g18.2g459.2g158.6g
Verigreippi, annos 250g1972g1026kcal17.8g258.4g3.9g39.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g986g8876kcal0g0g986.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g296g299kcal0g62.1g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g20g45kcal2.1g7.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33178kcal271.2g1329.4g2930.8g573.4g
Valittu annoskoko10000g16589kcal135.6g664.7g1465.4g286.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8295kcal67.8g332.4g732.7g143.4g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037