Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g347g997kcal11.5g236.2g0.7g29.5g
Sokeri 417g1692kcal0g416.3g0g0g
Voi 278g2016kcal3.3g1.1g225.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Leivinjauhe 6.9g12kcal0.4g2.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g9862kcal64g1324.4g480.8g59g
Valittu annoskoko1624g4931kcal32g662.2g240.4g29.5g
Annoskoko puolitettuna812g2466kcal16g331.1g120.2g14.8g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161