Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1222g293kcal14.7g41.6g2.4g25.7g
Oliiviöljy 94g834kcal0g0g94.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original70g49kcal2.8g5.6g2.1g2.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)70g14kcal0g4.5g0g0g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g2471kcal41.6g117g198.2g57.4g
Valittu annoskoko1624g1236kcal20.8g58.5g99.1g28.7g
Annoskoko puolitettuna812g618kcal10.4g29.3g49.6g14.4g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318