Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.3g0.5g15.9g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g352g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 323g1110kcal33g226.4g3.9g11.3g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%169g371kcal5.1g8.4g33.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 141g64kcal4.2g6.7g2.1g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.1g0g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g42g308kcal0.4g0.4g33.7g0g
Mansikkahillo 352g796kcal2g189.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g6358kcal129.4g1015g179.4g29.2g
Valittu annoskoko1624g3179kcal64.7g507.5g89.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna812g1590kcal32.4g253.8g44.9g7.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262