Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 177g1281kcal2.1g0.7g143.5g0g
Sokeri 75g305kcal0g74.9g0g0g
Kaurahiutale 141g528kcal20.5g80.5g10.3g14.1g
Vehnäjauho, sunnuntai172g602kcal20.7g122.2g3.6g5.2g
Mansikka, Tuore883g380kcal4.4g74.1g1.8g16.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g177g987kcal14.8g97.1g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g8164kcal125g899g438.4g72.2g
Valittu annoskoko1624g4082kcal62.5g449.5g219.2g36.1g
Annoskoko puolitettuna812g2041kcal31.3g224.8g109.6g18.1g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569