Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 255g364kcal31.9g0.8g26.1g0g
Sokeri 348g1411kcal0g347.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g58g423kcal0.6g0.6g46.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g93kcal0g22.9g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta452g1626kcal58.7g316.2g9.5g15.8g
Kookoshiutale 41g268kcal3.3g2.6g26.2g6.6g
Hasselpähkinä 75g485kcal10.6g2.6g45.9g13.2g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)222g1052kcal9.1g135.7g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g11523kcal230.8g1674.8g410.4g71.4g
Valittu annoskoko1624g5761kcal115.4g837.4g205.2g35.7g
Annoskoko puolitettuna812g2881kcal57.7g418.7g102.6g17.9g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.6g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316