Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 117g19kcal2.5g0.4g0.4g1.8g
Paprika punainen 280g82kcal2.6g12.6g1.1g5.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g35g39kcal0.3g8.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)268g73kcal3.5g12.9g0.5g4.6g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)467g373kcal77.5g0g4.7g0g
Soijakastike 14g8.4kcal0.7g1.3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl292g350kcal9.9g10.5g29.2g0g
Tomaatti 152g35kcal0.8g5.2g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g1956kcal195.6g103.2g72.8g27.6g
Valittu annoskoko1624g978kcal97.8g51.6g36.4g13.8g
Annoskoko puolitettuna812g489kcal48.9g25.8g18.2g6.9g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239