Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)562g169kcal5.6g33.7g1.1g5.6g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Vesi787g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light113g203kcal9.4g4.2g16.9g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.3g0.2g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 55g188kcal5.6g38.4g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3249g1508kcal47.8g163.8g73.2g18g
Valittu annoskoko1625g754kcal23.9g81.9g36.6g9g
Annoskoko puolitettuna812g377kcal12g41g18.3g4.5g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323