Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras375g1200kcal51.8g217.6g12g30.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)240g264kcal60g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g177g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g23g5.6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g375g225kcal7.5g31.9g7.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)375g225kcal3.8g16.9g15g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Korppujauho 19g69kcal2g14g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3249g4144kcal260.6g586.8g77.4g71g
Valittu annoskoko1625g2072kcal130.3g293.4g38.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna812g1036kcal65.2g146.7g19.4g17.8g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964