Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 5181g4346kcal945.6g0g57g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g345g221kcal12.1g0.7g86.4g0g
Rypsiöljy 259g2291kcal0g0g259.1g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)864g2763kcal319.5g0.2g164.1g0g
Korppujauho 345g1265kcal36.2g258.7g3.6g18.3g
Maitojauhe rasvaton 259g921kcal84g137g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2591g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g155g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23616kcal2794.8g793.2g1145.6g36.6g
Valittu annoskoko10000g11808kcal1397.4g396.6g572.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5904kcal698.7g198.3g286.4g9.2g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171