Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen739g5317kcal7.4g7.4g590.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 295g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g6893g2343kcal13.8g489.4g20.7g124.1g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g492g1851kcal0.7g462.8g0g0g
Sokeri 837g3397kcal0g836.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g99g394kcal0g97.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 640g2196kcal65.2g448g7.7g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31014kcal175.6g4682.4g1239.6g293g
Valittu annoskoko10000g15507kcal87.8g2341.2g619.8g146.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7754kcal43.9g1170.6g309.9g73.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748