Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2183g735kcal15.1g120.1g2.2g30.6g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1397g8384kcal335.4g92.2g754.6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g2183g1310kcal218.3g93.9g6.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g44g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 44g77kcal2.3g16.5g0g0.2g
Fiber husk (1rkl=10g)131g13kcal2g0g0.8g111.4g
Kananmuna kuoreton 4018g5731kcal502.2g12.1g411.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32501kcal2150.6g669.6g2352g284.4g
Valittu annoskoko10000g16250kcal1075.3g334.8g1176g142.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8125kcal537.7g167.4g588g71.1g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500