Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 248g851kcal25.3g173.6g3g8.7g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt751g346kcal24g36.1g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä38g256kcal0.4g0.4g28.2g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g361g303kcal4g66g1.4g6.5g
Ruokosokeri60g245kcal0g60.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3252g4471kcal148.8g673.4g121.6g30.4g
Valittu annoskoko1626g2236kcal74.4g336.7g60.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna813g1118kcal37.2g168.4g30.4g7.6g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826