Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl675g2295kcal13.5g20.3g236.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 383g1553kcal0g382.1g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g225g563kcal31.5g7.7g45g0g
Välipalakeksi, digestive 203g866kcal13.1g119.6g37g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3253g11049kcal147.2g1095.8g662g13.4g
Valittu annoskoko1627g5524kcal73.6g547.9g331g6.7g
Annoskoko puolitettuna813g2762kcal36.8g274g165.5g3.4g
Arvot/100g100g340kcal4.5g33.7g20.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912