Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Herkkusieni 63g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6.2g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Soijakastike 19g11kcal1g1.8g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g56g197kcal1.9g45.9g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g590kcal17.8g119.2g2g14.8g
Valittu annoskoko1627g295kcal8.9g59.6g1g7.4g
Annoskoko puolitettuna814g148kcal4.5g29.8g0.5g3.7g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258