Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g4971g1193kcal59.7g203.8g9.9g54.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1657g2288kcal310.7g0g116g0g
Lihaliemikuutio Maggi61g170kcal5.5g4.3g14g0.1g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g552g2044kcal48.1g419.8g20.4g22.1g
Vesi, vesijohtovesi 1105g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.5g16kcal0.6g2.3g0.1g1.4g
Purjosipuli, annos 20g111g21kcal2g2.7g0.2g2.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)5.5g12kcal0.7g0g1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g111g71kcal3.9g0.2g27.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1105g1768kcal29.8g29.8g165.7g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Voi 276g2003kcal3.3g1.1g224.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19170kcal928.6g1328g1158.8g161.2g
Valittu annoskoko10000g9585kcal464.3g664g579.4g80.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4793kcal232.2g332g289.7g40.3g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199