Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2212g776kcal102.2g43.1g6.6g55.3g
Pinaattipakaste 150g1106g155kcal21g4.4g5.5g14.4g
Rypsiöljy 37g326kcal0g0g36.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1475g1962kcal124.5g259.6g29.5g73.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g37g131kcal6.6g16.3g8.2g3.9g
Sipuli kuivattu 22g60kcal2.3g7.8g0.4g7.7g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)1032g2426kcal206.5g5.2g175.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2950g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g1106g4137kcal144.9g785.4g64.2g66.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19947kcal1216g2243.6g653.6g442.8g
Valittu annoskoko10000g9973kcal608g1121.8g326.8g221.4g
Annoskoko puolitettuna5000g4987kcal304g560.9g163.4g110.7g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148