Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)732g601kcal13.2g128.9g0.7g7.3g
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Sianliha keskiarvo 366g800kcal66.9g0g59.7g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.9g12kcal0.4g0.6g0.8g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3258g2976kcal164.6g284.2g123.2g25.4g
Valittu annoskoko1629g1488kcal82.3g142.1g61.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna815g744kcal41.2g71.1g30.8g6.4g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129