Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g58g204kcal7.6g40.2g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen42g14kcal1.4g2g0g0g
Tonnikala öljyssä 15g29kcal4.2g0g1.4g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]15g19kcal1.8g0.3g1.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.3g32kcal2.7g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Polar-juusto 15%8.3g22kcal2.6g0g1.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3.7g5.1kcal0g1.2g0g0g
Sinappi 2.7g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g712kcal41.6g92g19.6g0.4g
Valittu annoskoko163g356kcal20.8g46g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna82g178kcal10.4g23g4.9g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.2g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547