Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 85g71kcal15.4g0g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.6g3.6kcal0.2g0g1.4g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)14g45kcal5.2g0g2.7g0g
Korppujauho 5.6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.3g
Maitojauhe rasvaton 4.2g15kcal1.4g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g385kcal45.6g12.8g18.6g0.6g
Valittu annoskoko163g193kcal22.8g6.4g9.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna82g96kcal11.4g3.2g4.7g0.2g
Arvot/100g100g118kcal14g3.9g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171