Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 88g110kcal18.4g0g3.9g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml5.6g7.3kcal0.4g1.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g41g23kcal1.3g2.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g360kcal40.8g9.8g16.8g0.8g
Valittu annoskoko163g180kcal20.4g4.9g8.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna82g90kcal10.2g2.5g4.2g0.2g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414