Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka38g114kcal3.6g22.9g0.8g5.6g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g229kcal7.2g45.8g1.6g11.2g
Valittu annoskoko163g114kcal3.6g22.9g0.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna82g57kcal1.8g11.5g0.4g2.8g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742