Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Kevytkerma19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g160kcal3.6g13.4g9g3.6g
Valittu annoskoko163g80kcal1.8g6.7g4.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna82g40kcal0.9g3.4g2.3g0.9g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.1g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943