Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g47g28kcal4.7g2g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mantelilastu (A la meira)19g113kcal4.5g1.2g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g770kcal31g10g68.2g0g
Valittu annoskoko163g385kcal15.5g5g34.1g0g
Annoskoko puolitettuna82g193kcal7.8g2.5g17.1g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231