Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g13g7.6kcal1.4g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g31g9kcal0.3g1.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Kania1g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g159kcal14.2g10.6g6.6g2.2g
Valittu annoskoko163g80kcal7.1g5.3g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g40kcal3.6g2.7g1.7g0.6g
Arvot/100g100g49kcal4.4g3.3g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391