Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 38g6.6kcal0.7g0.2g0.2g0.7g
Atria broilerin fileesuikale naturell28g31kcal6.5g0g0.6g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g19g30kcal0.4g0.7g2.8g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g42g14kcal1.1g2.2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g238kcal18g9.8g13.8g4.8g
Valittu annoskoko163g119kcal9g4.9g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna82g60kcal4.5g2.5g3.5g1.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901