Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g75g88kcal2.1g3g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)37g61kcal9.3g0.3g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g565kcal34.2g49.4g25g2.2g
Valittu annoskoko163g282kcal17.1g24.7g12.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g141kcal8.6g12.4g6.3g0.6g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781