Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.4g0.1g1.6g
Nauris 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton8.4g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g153kcal3.2g12g9.2g4g
Valittu annoskoko163g76kcal1.6g6g4.6g2g
Annoskoko puolitettuna82g38kcal0.8g3g2.3g1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566