Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 109g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%44g53kcal1.3g2g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g280kcal7g39.4g9.2g2.6g
Valittu annoskoko163g140kcal3.5g19.7g4.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna82g70kcal1.8g9.9g2.3g0.7g
Arvot/100g100g86kcal2.1g12.1g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456