Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.33g114kcal4.3g22.1g0.8g1.2g
Kevytmaito (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g465kcal21.8g54g17.6g2.4g
Valittu annoskoko164g232kcal10.9g27g8.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna82g116kcal5.5g13.5g4.4g0.6g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000