Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte39g19kcal0.2g4.4g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)30g20kcal1g1.4g1.1g0g
Leivinjauhe0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl32g117kcal3.8g23.3g0.7g1.1g
Kananmuna kuoreton15g22kcal1.8g0g1.5g0g
Sokeri20g80kcal0g19.6g0g0g
Oivariini vähärasvainen23g125kcal0.2g0.2g13.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g773kcal14g99.8g33.8g3g
Valittu annoskoko164g387kcal7g49.9g16.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna82g193kcal3.5g25g8.5g0.8g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.5g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983