Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 75g21kcal0.9g3g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g47g61kcal9.8g0g1.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g189kcal22.4g10.4g4g4.4g
Valittu annoskoko164g95kcal11.2g5.2g2g2.2g
Annoskoko puolitettuna82g47kcal5.6g2.6g1g1.1g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589