Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 68g26kcal0.7g4.7g0.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 28g39kcal0.7g8.5g0.1g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g19g47kcal3.6g0g4.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g19g23kcal0.6g0.7g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g402kcal21.6g30.8g21.4g4.2g
Valittu annoskoko164g201kcal10.8g15.4g10.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g101kcal5.4g7.7g5.4g1.1g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059