Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai4.4g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Oltermanni 17%8.8g24kcal2.6g0g1.5g0g
Kevytmaito hyla (Valio)44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 55g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.9g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g18g59kcal1.4g12.5g0.4g0.8g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka18g4.4kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g300kcal13.8g41.8g8g4.2g
Valittu annoskoko164g150kcal6.9g20.9g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna82g75kcal3.5g10.5g2g1.1g
Arvot/100g100g92kcal4.2g12.8g2.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620