Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.7g0g2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g98g34kcal1.8g6.3g0.2g3.1g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon3.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Soijakastike 7.9g4.7kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g278kcal26g15.8g12.2g6.2g
Valittu annoskoko164g139kcal13g7.9g6.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna82g70kcal6.5g4g3.1g1.6g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359