Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g25g150kcal5.3g1.7g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Kuohukerma,valio,2dl63g213kcal1.3g1.9g21.9g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g1014kcal30.6g8.2g95g0g
Valittu annoskoko164g507kcal15.3g4.1g47.5g0g
Annoskoko puolitettuna82g254kcal7.7g2.1g23.8g0g
Arvot/100g100g310kcal9.4g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903