Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g17g21kcal2.5g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä13g5.1kcal0.2g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g90kcal6.8g6.6g4.6g2.4g
Valittu annoskoko164g45kcal3.4g3.3g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna82g22kcal1.7g1.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g27kcal2.1g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391