Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g38g32kcal0.4g6.9g0.2g0.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen31g225kcal0g0g25g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.6g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)38g139kcal5.3g20.7g3g4.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g976kcal11.8g99.2g56.8g11g
Valittu annoskoko164g488kcal5.9g49.6g28.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna82g244kcal3g24.8g14.2g2.8g
Arvot/100g100g298kcal3.6g30.3g17.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864