Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha94g156kcal17.8g0g9.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 31g41kcal0.8g1g3.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kaurahiutale 6.2g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g488kcal42.4g13g29.4g2.2g
Valittu annoskoko164g244kcal21.2g6.5g14.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna82g122kcal10.6g3.3g7.4g0.6g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897