Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 78g54kcal4g7.3g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Cashewpähkinä 9g54kcal1.9g1.8g4.3g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0.6g2.4kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g280kcal12.6g19.4g15.4g5.8g
Valittu annoskoko164g140kcal6.3g9.7g7.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna82g70kcal3.2g4.9g3.9g1.5g
Arvot/100g100g86kcal3.8g5.9g4.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928