Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1249g425kcal2.5g88.7g3.7g22.5g
Voi, normaalisuolainen (Valio)125g899kcal1g1g99.9g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Kaurahiutale 150g561kcal21.7g85.4g10.9g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g4632kcal50.4g562.4g229g75g
Valittu annoskoko1630g2316kcal25.2g281.2g114.5g37.5g
Annoskoko puolitettuna815g1158kcal12.6g140.6g57.3g18.8g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.3g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408