Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 800g311kcal3.5g54.4g4g20.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g10g5.5kcal0.6g0.3g0.2g10g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g7528kcal214.2g138.4g674.6g61.6g
Valittu annoskoko1630g3764kcal107.1g69.2g337.3g30.8g
Annoskoko puolitettuna815g1882kcal53.6g34.6g168.7g15.4g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794