Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2158g3078kcal269.7g6.5g221.1g0g
Sokeri 1667g6767kcal0g1665.5g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai144g505kcal17.3g102.4g3g5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 588g1971kcal0.4g480.1g0.3g8.2g
Kaakao (Oboy, original)98g363kcal3.7g80.4g2.6g5.4g
Liivate 147g513kcal126g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1961g4315kcal58.8g98.1g392.3g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g981g4580kcal27.5g627.6g215.7g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen294g1603kcal32.4g144.2g97.1g4.7g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1961g672kcal60g98.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48732kcal1191.6g6605.8g1868.4g46.6g
Valittu annoskoko10000g24366kcal595.8g3302.9g934.2g23.3g
Annoskoko puolitettuna5000g12183kcal297.9g1651.5g467.1g11.7g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376