Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 602g233kcal19.9g16.9g9g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 289g997kcal15.9g220.2g3.5g3.6g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g2838kcal104.8g475g52.2g7.2g
Valittu annoskoko1632g1419kcal52.4g237.5g26.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna816g709kcal26.2g118.8g13.1g1.8g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145