Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 117g432kcal21.6g12.8g25.3g35.5g
Sokeri 910g3693kcal0g909g0g0g
Siirappi 78g235kcal0.1g57.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 389g1285kcal7.8g11.7g136.2g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 109g774kcal0.8g0.4g87.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g117kcal0g28.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g13072kcal60.6g2041g497.4g71g
Valittu annoskoko1632g6536kcal30.3g1020.5g248.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna816g3268kcal15.2g510.3g124.4g17.8g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297