Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)476g381kcal16.2g57.1g9.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 476g217kcal14.3g22.9g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 314g448kcal39.3g0.9g32.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala286g914kcal42.8g168.5g7.4g28.6g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.6g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g57g423kcal0g0g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g4800kcal226.4g506g206g57.2g
Valittu annoskoko1632g2400kcal113.2g253g103g28.6g
Annoskoko puolitettuna816g1200kcal56.6g126.5g51.5g14.3g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979