Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1001g810kcal15.7g168.5g0.5g30g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g2038kcal40.6g368.4g29.4g63.8g
Valittu annoskoko1632g1019kcal20.3g184.2g14.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna816g509kcal10.2g92.1g7.4g16g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920